Slide background

VI HAR ALTID FLERE HESTE TILSALG

VI KAN RÅDGIVE DIG SÅ DU FÅR DEN RIGTIGE HEST

Slide background

MANGE FORSKELLIGE TYPER AF AVLSHOPPER

SE VORES STORE UDVALG

Samarbejdspartner

Hestefoder

Stutteri Hillock er forhandler af Pavo-hestefoder. Vi har brugt Pavo-hestefoder til vores egne heste og været forhandler siden 2008 og vi har kun gode erfaringer med dette foder. Hestene spiser det med stor tilfredshed og de ser altid godt ud med flot glans i pelsen.

 

Træning af vores heste

Stutteri Hillock samarbejder med Stall Behrend i Tyskland. De har tilredet mange af vores heste og fremvist vores 3-års hopper til ridetest i Tyskland. Dette samarbejde er vi meget tilfredse med. Der er altid styr på tingene hos Stall Behrend og hestene er tillidsfulde og velgående når vi kommer derned.

Vi har også et samarbejde med Lejse Bramminge, som træner Fetina og også har haft Galla i træning et stykke tid. Men da Lejse skal til EM i august 2017 er Galla nu flyttet til Bryan White nær Bremen, som så skal gøre Galla klar til 3-års test den 2. august 2017 i Vechta.

Desuden har vi et godt samarbejde med Betina Møller Jensen fra Stutteri Ask. Betina har tilredet French Match Ask og derefter hans helsøskende Francesca Hillock og French Chic Hillock, som hun også har gjort klar og fremvist til ridetest og hoppekåringer i Dansk Varmblod. Betina har gjort et fantastisk godt arbejde med disse heste.

I flere år har vi haft glæde af stor hjælp fra Mette Mikuta, som har tilredet en del heste for os. Mette er super til at gøre hestene tillidsfulde og give dem en god start på deres liv som rideheste.

Hjemme på stutteriet i Farum har vi desuden stor hjælp af Peter Amris, som kommer og underviser ca. hver 14. dag. Peter sørger for at vi bliver guided i korrekt uddannelse af vores ungheste og det er meget motiverende og inspirerende at sikre at hestene kommer godt fra start med en god grunduddannelse.