Slide background

VI HAR ALTID FLERE HESTE TILSALG

VI KAN RÅDGIVE DIG SÅ DU FÅR DEN RIGTIGE HEST

Slide background

MANGE FORSKELLIGE TYPER AF AVLSHOPPER

SE VORES STORE UDVALG

Om os

Stutteri Hillock avler spring- og dressurheste som registreres i det tyske holstenerforbud, tysk Oldenborg forbund og Dansk Varmblod.


Vi avler kvalitetsheste med særlig vægt på gennemavlede hoppestammer. Flere af vores holstenerhopper er købt i Tyskland og udvalgt efter de mest succesfulde afstamninger.

Stutteri Hillock i Farum er startet i 1992 af Trine Hermansen, hvis mand Leif Konradi flyttede ind for 12 år siden og medbragte værdifuldt avlsmateriale til stutteriet.

Sidenhen har vi indkøbt flere hopper og driver avl i DV, holstener og oldenburger regi baseret på gennemavlede hoppestammer. Hestestanden er på ca. 15 individer. Vi avler først og fremmest springheste fordi meget af vores avlsmateriale bygger på holstener blod. Men vi har også nogle dressurheste, da vi udover springpræstationer lægger vægt på type, eksteriør, ridelighed og gode bevægelser.

Stutterinavnet Hillock kommer af at der på vores gård, som hedder Mortenshøj, ligger en gammel gravhøj. Da stutterinavnet skulle findes skulle det være et internationalt navn og noget med en høj. Vi endte med at finde ordet hillock, som betyder en lille tue på engelsk, så det blev besluttet at bruge det som efternavn på vores heste.

Billedet viser "Did It Hillock" efter Catch It Ask og Carlos DZ, som fik bedste resultat ved ridetesten i Tyskland og fløjhoppe ved holstenerkåringen i 2014.